CIA. ROGER CANALS

Agenda » REBUUUMBORI » CIA. ROGER CANALS
Contacte
Roger Canals
Mail
info@rcproduccions.com
Telèfon
658917750
Població
Cardedeu

La Cia. Roger Canals és l’extensió musical de Roger Canals per a públic infantil i familiar. És la companyia de músics, actors i tècnics que l’ajuden a produïr els espectacles adreçats al públic infantil i familiar.

Roger Canals (Barcelona, 1977) és mestre (no actiu), músic, animador i productor d’espectacles musicals diversos (RCProduccions).



En Roger Canals, sol o en Companyia suma ja més de 15 anys sobre els escenaris i al voltant de 3000 actuacions arreu de Catalunya, Balears, Espanya, França, Bèlgica, Brasil i la Costa d’Ivori.

Han participat en notables festivals com la Mostra d’Igualada, FIT, FETEN, Vila-real, la Tamborinada, el Biberó Rock Festival, Festival Sa Xerxa, La Fira Mediterrània, Anòlia Festival, el Festival de Jazz de Sant Pol, al Festival Barruguet i una expedició de Pallassos Sense Fronteres.



Han enregistrat tres discs de composicions pròpies i han col·laborat en altres produccions i recopliatoris. Guanyadors del Premi Mirall 2000 amb una cançó del seu primer disc.

Actualment porten en dansa mitja dotzena d’espectacles de petit, mitjà i gran format bàsicment en quatre gèneres: animació musical d’escenari, animació musical itinerant (cercavila), teatre (contes) i audicions escolars.


Copyrights © 2024 - Tots els drets reservats.