COMPANYIA DE TEATRE ANNA ROCA

Agenda » LES%20SABATES%20NOVES%20DE%20L'EMPERADOR » COMPANYIA DE TEATRE ANNA ROCA
Contacte
Anna Roca
Mail
annaroca@annaroca.com
Telèfon
656836655
Població
Sant Feliu de Pallerols

La Companyia de teatre Anna Roca comença el seu llarg viatge a Olot, l’any 1996.



Des d'aleshores dedicarà gran part de la seva vida al públic infantil i familiar.



El primer espectacle de la companyia, Contes de l’Anna, malgrat la seva senzillesa ja va sorprendre molt gratament al públic i va ser un gran èxit del moment.



Així que va començar amb contes i va anar seguint amb espectacles cada vegada més teatralitzats: Contes al terrat, Can Pere Petit, Quan Jo era Petita, Contencinc, Les sabates noves de l'emperador, La granja més petita del món...



L'any 2010, la companyia produeix Captius basat en contes d'en Joan Barril i sota la direcció de Josep Maria Miró. Un espectacle per a públic adult amb un important gir de registre artístic de l'Anna.



L’any 2015, la companyia torna a fer un gir recuperant una idea guardada en un calaix durant molt temps: versionar Momo de Michael Ende. Aquest espectacle va ser rebut amb un gran èxit de crítica i de públic, arribant a guanyar els Premis de la Crítica 2016 al millor espectacle de teatre familiar i sent candidata als Premis MAX 2015 i 2016.



Tres anys després El Secret de la Nanna torna a convertir-se en un altre gran repte creant un espectacle específicament per a fer-se al carrer. Bé, concretament dins la caixa d'un camió. Un espectacle petit però intens que explora nous llenguatges i permet a la companyia, per primera vegada, sortir a actuar fora de Catalunya i de l'estat espanyol.



La nova producció, estrenada el juliol de 2020, es diu Valentina Quàntica. Serà la primera vegada que l'Anna no actuarà en un dels seus espectacles i, a més, el dirigirà. Un espectacle que té la ciència, l'empoderament femení i l'emergència climàtica com a grans eixos.


Copyrights © 2024 - Tots els drets reservats.