LA XARXA SELECCIONA 10 COMPANYIES PROFESSIONALS PER AL TAST D’ESPECTACLES

La Fundació Xarxa presenta les companyies que participaran en la 4a edició del Tast d’Espectacles de Xarxa.

Totes elles són companyies professionals de teatre per a públic infantil i familiar, i mostraran les seves últimes produccions en un màxim de temps de 10 minuts. D’aquesta manera i en una sola jornada de tarda, els programadors assistents poden visualitzar 10 propostes escèniques per a les seves programacions.

Les companyies seleccionades per aquest Tast d’Espectacles 2015 han estat: La Guilla Teatre amb “Una Carretada de Contes”; ZiPit Company amb “Jai, el mariner”, Companyia La Planeta amb “Un vampir ben educat”, NS danza amb “El conte més dolç, Kamishibai”, Enric Llort amb l’espectacle de clown “Omaggio”, els musicals de La Roda Produccions amb "Aladdin #thePopMusical" i “Les supertietes” de Les Bianchis, Tutatis amb l’espectacle de teatre “Un somni és”, el clàssic de titelles “El llop i les 7 cabretes” de la mà de Xip Xap i “Tea time” a càrrec de Txema màgic.

Tot sota la conducció i presentació de les actrius Elena Martinell, Meritxell Yanes de la companyia de teatre musical especialitzat en òpera “Poca Cosa Teatre”, les quals van participar l’any passat amb el seu espectacle i en van resultar una de les companyies amb més èxit de contractació del Tast 2013.

El Tast d’Espectacles s’iniciarà a les 5 de la tarda i a partir de les 8 del vespre tots els assistents (companyies seleccionades, altres companyies assistents, programadors i altres professionals) es reuniran en el sopar de treball per compartir impressions.