LABÚ TEATRE

Agenda » BIANCO » LABÚ TEATRE
Contacte
Anna Ros / Mariona
Mail
annaros@labuteatre.com
Telèfon
676609811
Població
Blanes

LaBú Teatre és un projecte artístic de creació escènica contemporània i investigació de la dramatúrgia de l'objecte, atmosferes i paisatges visuals, utilitzant materials ordinaris transformant-los en quelcom extraordinari. L'estètica de LaBú es reafirma a través d'un llenguatge únic de textures, plasticitat i música creant quadres visuals en moviment que suggereixen estats de lleugeresa i llibertat per a petits i grans.



El nucli creatiu de LaBú és la culminació de 15 anys de trajectòria i del treball artístic conjunt de l'Anna Ros i l'Andreu Sans a Barcelona, ​​Londres i Paris. Han treballat diferents tècniques com el mim corporal del mestre francès Ètienne Decroux a Londres, amb l'Ange Fou ia Paris amb Philippe Genty.



El seu primer espectacle BIANCO, en només un any, ja ha obtingut un premi internacional al Millor Espectacle del Festival FITC de Bucarest, Romania. Ha estat presentat a la Feria Europea de Artes Escénicas para niños y niñas Feten (Gijón-Espanya), a la Mostra d'Igualada (Catalunya-Espanya), a França, Romania i Itàlia.



Conjuntament al seu treball escènic LaBú proposa, a partir del seu llenguatge propi, tallers de creació de poesia visual i acompanyament en la posada en escena d'altres projectes artístics.


Copyrights © 2024 - Tots els drets reservats.