TEATRE NU

Agenda » MAURE EL DINOSAURE » TEATRE NU
Contacte
Maria Hervàs i Solà
Mail
teatrenu@teatrenu.com
Telèfon
93 805 08 63
Població
Sant Martí de Tous

Som una companyia de teatre. Fins aquí cap novetat. A nosaltres ens agrada dir que som una companyia pròxima que mira de treballar des del seu petit poble obrint-se a tot el seu país i si pot ser a Europa i si pot ser al món. Però començant per la cantonada.

Treballem a Sant Martí de Tous, un poble de l’Anoia, molt a prop d’Igualada, de manera que sempre vas amb el cotxe al cul. Fem espectacles. Obres de teatre. Ens agrada d’experimentar, de provar, de treballar amb gent diferent i de repetir complicitats. Som establement inestables doncs. Creem, provem, ens equivoquem i hi tornem. A vegades l’encertem. Una mica com tots. No tenim vocació d’artistes turmentats, ni d’artesans que es repeteixen. Ens agrada molt la il·lusió de la novetat i potser és la clau per mantenir certa estabilitat. Ara quedaria de pena dir allò de “renovar-se o morir” però a vegades hi ha expressions que fan ràbia però tenen un punt de veritat. Mirem de renovar-nos mantenint un cert segell de qualitat. Segell de qualitat també és molt de tirar de manual. Però en un text de presentació calen referents clars i fer-ho fàcil.

En aquest món nostre si no mires de buscar la qualitat estàs perdut. Nosaltres mirem de fer-ho treballant molt, estimant el que fem i passant-ho bé. I la major part de les vegades ho aconseguim. Fa més de setze anys que mirem de fer-ho bé i de moment no hem parat. Alguna cosa deu voler dir.
Copyrights © 2014 - Tots els drets reservats.