TANAKA TEATRE

Agenda » CONTES%20DE%20NADAL » TANAKA TEATRE
Contacte
Ariadna Matas
Mail
ariadna@tanakateatre.com
Telèfon
618642476
Població
Alella

Tanaka Teatre neix a finals el 2007. En tots els nostres projectes la comèdia i els valors pedagògics s’entrellacen en un còctel que té com a objectiu agradar a petits i grans. Entenem el teatre com una eina de comunicació de valors i emocions, d’aprenentatge i, per descomptat, de diversió. 



Durant tots aquests anys hem actuat en teatres, places, biblioteques i centres cívics d’arreu de Catalunya, amb espectacles i amb creacions a mida. 



Tanaka Teatre ha estat seleccionada a La Mostra, Fira de Teatre Infantil i Juvenil d’Igualada, al Festival Internacional de Titelles de Gavà, al Festival de Teatre al Carrer de Viladecans i al TOT Festival de Barcelona. Ha actuat en diferents teatres, com el Teatre Poliorama de Barcelona, Teatre Romea, el saT! Teatre o La Puntual. El 2020 va rebre el premi a Millor Espectacle Familiar dels Premis Teatre Barcelona per l'espectacle La petita Capmany. 



Alhora, la Companyia ha creat projectes a mida per a institucions com la Generalitat i diferents Ajuntaments i per a empreses privades.


Copyrights © 2024 - Tots els drets reservats.