ROSELAND MUSICAL

Agenda » VIATGE AL CENTRE DE LA TERRA » ROSELAND MUSICAL
Contacte
Silvia Framis
Mail
silvia@roselandmusical.com
Telèfon
639 667 498
Població
Barcelona

Companyia que des de 1983 crea, produeix i distribueix els seus espectacles de dansa destinats a tots els públics, especialment al públic infantil i juvenil.

El seu objectiu ha estat i és produir espectacles de qualitat en tots els aspectes de la creació. Per aquest motiu, la companyia ha treballat des del seu inici amb professionals en diferents àmbits artístics, ballarins com Montse Colomer, Alicia Pérez-Cabrero, Francisco Lloberas, Mercedes Recacha, Rafael Méndez, Luis Méndez, entre altres, han participat en les seves produccions. Les músiques han estat creades especialment per a cada un dels espectacles pel compositor José Manuel Pagán (Premi Gaudí 2011 a la Millor Música original del film Pa Negre). Els guions de David Cirici en una primera etapa i de Manuel Veiga en una segona, han nascut sempre d'idees originals i atrevides, i han estat adaptats al llenguatge de la companyia que és la dansa. Artistes de la talla de Franc Aleu (Premi Nacional de Cultura, categoria Audiovisual 2012), Perico Pastor, Inés Batlló, Montserrat Ginesta i Rosa Ros han aportat a Roseland Musical un caràcter molt especial en la realització d'escenografies, i Lluís Traveria, Rosa Soler i Manuel Peña en la confecció i disseny d'atrezzo i vestuaris.

El 2007, la companyia va rebre el Premi Nacional de Cultura en la categoria Dansa, convertint-se en la primera companyia de públic familiar a rebre aquest guardó. Deu produccions de dansa-teatre avalen la seva trajectòria.

En 2010 amb l'espectacle Pinocchio, la companyia inicia un nou llenguatge artístic en les seves produccions gràcies a l'aportació audiovisual de l'artista Franc Aleu, llenguatge que continua en la nova producció, Viatge al centre de la terra S.XXI, espectacle coproduït per GREC 2015 Festival de Barcelona i Sant Andreu Teatre SAT.
Copyrights © 2020 - Tots els drets reservats.