ROSELAND MUSICAL

Contacte
Silvia Framis
Mail
mail@roselandmusical.com
Telèfon
639 667 498
Població
Barcelona

Roseland es una companyia veterana i pionera en la creació d’espectacles de dansa pels petits i els joves.



33 anys treballant per a garantir la qualitat artística en les nostres creacions i que el nostre públic es mereix, i per apropar la dansa a totes les generacions, es per ambdós motius que el 2007 la directora artística i fundadora de la companyia, Marta Almirall,  va ser guardonada amb el Premi Nacional de Cultura en l’apartat de Dansa atorgat per la Generalitat de Catalunya.



15 produccions de dansa de diferents formats, disciplines, temàtiques, que han viatjat per quatre continents i que son el resultat de les creacions originals de guionistes com ara David Cirici i Manuel Veiga, d’artistes plàstics com Perico Pastor i Montse Ginesta, de compositors com Jose Manuel Pagán, i d’artistes visuals com Franc Aleu, etc. Tots al servei de la dansa i la coreografia com a part fonamental dels nostres espectacles.



Podríem definir a Roseland pel risc i el caràcter innovador de les seves propostes, per ser una companyia oberta que adapta al seu llenguatge artístic a les noves generacions buscant sempre una connexió emocional amb el públic.


Copyrights © 2024 - Tots els drets reservats.