TEATRE MÒBIL

Agenda » CÖSMIX » TEATRE MÒBIL
Contacte
Eli Guasch
Mail
teatremobil@teatremobil.com
Telèfon
93 877 46 79
Població
Manresa

El Teatre MÒBIL neix l’any 1984 a la ciutat de Manresa quan Marcel Gros, Atilà Puig i Jordi Girabal deixen el grup de teatre de carrer El Setrill per produir els seus propis espectacles.
Actualment la companyia la formen Marc Fonts, Jordi Girabal i Atilà Puig .

Des dels seus inicis, la companyia ha apostat en els seus espectacles per l’humor dirigit al públic familiar. Inspirant-se en la tradició del pallasso, Teatre Mòbil ha adaptat el seu llenguatge al teatre, combinant espectacles de números amb d’altres de línea argumental, sense perdre mai de vista el públic al qual van adreçats.

En aquests anys d’existència Teatre MÒBIL ha actuat a Catalunya ( Circuits Xarxa, Rialles, Campanyes escolars, programacions d’arts escèniques, programacions ajuntaments i Festivals). Fora de Catalunya ha actuat a gairebé totes les Comunitats Autònomes tant en programacions estables d’arts escèniques com ens els Festivals més destacats.

L’any 2009, la companyia va celebrar els 25 anys de trajectòria professional amb l’espectacle “Reprís” que va estar present en la programació de la temporada 2009-2010 del Teatre Nacional de Catalunya.

PREMIS I DISTINCIONS

• PREMI RIALLES (2001) amb l’espectacle “Rau Rau o la història trista de la nena trapezista”

• PREMI XARXA PALAU (2000 -2001) amb l’espectacle “ESTRAMBÒTIC”

• PREMI MILLOR ESPECTACLE DE LA MOSTRA DE TEATRE INFANTIL I JUVENIL D’IGUALADA (2011) amb l’espectacle “Les TRIFULGUES dels Germans Garapinyada”

• PREMI XARXA PALAU (2011-2012) amb l’espectacle “Les TRIFULGUES dels Germans Garapinyada”

• PREMI MILLOR ESPECTACLE DE LA MOSTRA DE TEATRE INFANTIL I JUVENIL DE LA MOSTRA D’IGUALADA (2013) amb l’espectacle « Sense solta »
Copyrights © 2014 - Tots els drets reservats.