EL CAU DE L'UNICORN

Agenda » LA%20V%C3%8DA%20L%C3%80CTIA » EL CAU DE L'UNICORN
Contacte
Roser Castellví
Mail
elcau@elcaudelunicorn.com
Telèfon
937749195
Població
Cabrera d'Anoia - Canaletes

El Cau de l'Unicorn neix l'any 1994 a la Masia Can Pedro de Sant Jaume dels Domenys (Tarragona), quan un grup d'actors del Penedès, conjuntament amb un grup d' Artesans de l'Escola d'Arts i Oficis del Penedès, s'apleguen per crear l'espectacle, El FANTASMA MENTIDER.



L'any 1996 s'hi grava ARTESANOS DEL DIVERTIMENTO, una sèrie de TV, adreçada al mercat hispano- americà que s'estrena a la Fira Audiovisual de Cannes l'any 1997 amb molt bona acollida per part de les Televisions Canadenca, Australiana i Japonesa. L'any 1998 s'estrena l'espectacle EUREKA!!! dins de la programació del Festival Internacional de Titelles i objectes de Barcelona.



Fins l'Any 2002 ambdós espectacles han girat per quasi totes les Comunitats Autònomes i per una vintena de Festivals Nacionals e Internacionals. El Maig del 2.002, s'estrena LA VIA LÀCTIA dins de la MOSTRA DE TEATRE INFANTIL I JUVENIL DE LA XARXA a IGUALADA. L'any 2003 la Companyia es nomenada per els PREMIS ARC (Associació de representants, promotors i managers de Catalunya). També el 2003, LA VIA LÀCTIA rep el Premi del Públic al millor espectacle de la Temporada a Palau de Plegamans. El maig del 2005, es nomenat per els premis MILLORS 2004 convocats per el Teatre Metropol y per l'Ajuntament de Tarragona. El febrer del 2006, es nomenat per la XlV Edició dels Premis Teatro de Rojas convocat per el Teatro de Rojas de Toledo, com a Millor Espectacle Infantil i Familiar de l'any 2005. L’Any 2017 reb el premi “Empresa Responsable amb l’infància” del Consell Independent Internacional de Protecció de la infancia.



Actualment té en actiu 4 espectacles – tots són musicals amb Titelles gegants, actors i llum negra-, amb una estética, dialegs (amb clau d’humor tendre) i cançons molt acurats –i molt respectuosos amb el públic a qui va adreçat-.


Copyrights © 2024 - Tots els drets reservats.