Trobades Xarxa

Cada any, la Fundació Xarxa, promou dues trobades on totes les poblacions XARXA hi estan convidades. Són jornades de germanor i per gaudir en família, però tampoc hi falten les reunions amb els coordinadors, programadors i el voluntariat en general, per parlar d’aspectes tècnics, d’espectacles i programacions, i del sector de les arts escèniques per a públic infantil en general.
 
Cada trobada és organitzada per un grup local Xarxa. Pot ser que coincideixi amb algun aniversari del grup o celebració especial de la localitat. Ambdues trobades són de caire familiar i es realitza un dinar de germanor.
 
Trobada de programació: Durant el mes de maig es realitza una trobada on es parla d’espectacles nous i en cartellera, es quadren els calendaris per a la programació de les poblacions i es realitza la contractació dels espectacles per a la temporada següent (que sol ser coincident amb el curs escolar).

Trobada de tardor: Aquesta trobada o Festa de Tardor es realitza durant el mes de novembre on s’hi poden veure espectacles i activitats locals, així com es parla també d’aspectes tècnics i de programació.
 
Trobades territorials: No tenen una data ni temporalització fixa. L’objectiu facilitar l’apropament i el contacte de tots els Grups Xarxa per tractar temes que necessiten una especial atenció, més específica per les seves característiques. Normalment s’aprofita per parlar de temes administratius, econòmics, de programació i de funcionament que afecten molt directament els Grups. És un bon moment per que els representants dels Grups exposin i plantegin dubtes i problemes.
 
 
Copyrights © 2024 - Tots els drets reservats.