EL LLOP FEROTGE

Agenda » EL LLOP FEROTGE
Espectacle
EL LLOP FEROTGE
Durada
50
Tipus de públic
Tot el públic
Gènere
Teatre, Titelles, Conta-contes, Teatre de carrer

El llop ferotge ha estat caçat. Després d’haver-se menjat la caputxeta, l’àvia, sis cabretes i gairebé tres porquets, ha d’enfrontar-se a un judici popular, en el qual declararan les mares d’aquests personatges. Quin serà el veredicte? És realment culpable, o potser senzillament tenia molta gana?

El paper de les mares

Donarem veu als testimonis més importants dels tres delictes del llop ferotge: les mares. Pujaran a declarar la mare de les set cabretes, la mare de la Caputxeta i la mare dels tres porquets.

Tres contes populars

La causa contra el llop ferotge és molt llarga, però en aquest judici explicarem els seus tres casos més importants: les set cabretes, la Caputxeta vermella i els tres porquets.

Aquest espectacle té com a objectiu explicar els contes clàssics que ens ha deixat la tradició, sense modificar-ne la història. D’altra banda, el marc del judici popular ens permet reflexionar sobre temàtiques que toquen el públic contemporani de molt a prop: la convivència entre la gana i l’abundància, la justícia convertida en espectacle, el paper de les mares a l’actualitat, la moda dels ecologistes i les noves “espiritualitats”… I moltes altres coses, tractades amb humor per tal d’obrir un debat amb els espectadors.

  • Format de l'espectacle: Mitjà
  • Espai escènic: Interior/Exterior
  • Durada de muntatge: 3:00
  • Durada de desmuntatge: 1:00
  • Mides òptimes de l'escenari: 7x5x4

Clara Dalmau, Jordi Hervàs i Ares Piqué

Copyrights © 2024 - Tots els drets reservats.