BASSAL ROCK

Agenda » BASSAL ROCK
Espectacle
BASSAL ROCK
Companyia
AMBAUKA
Durada
80m.
Tipus de públic
Tot el públic
Gènere
Animació, Cercavila, Espectacle Musical
Heu viscut mai un Superfestival Festival Musicoaquàtic?
Per passar un estiu ben fresc i divertit no hi ha res millor que una bona remullada, i per això, Ambäukatunàbia us convida a participar al nou espectacle musicoaquàtic Bassal Rock creat especialment per combatre la calor de la manera més original i divertida durant els xafogosos mesos d’estiu!
Amb Bassal Rock, Ambäukatunàbia uneix en un mateix espectacle una pila de cançons, jocs i danses -sempre pensats per potenciar en tot moment la participació activa del públic- amb tot un seguit de recursos aquàtics concebuts especialment per aquest espectacle i dissenyats expressament per tal d’aprofitar tant com sigui possible l’aigua que s’utilitza i evitar malgastar-ne d’innecessària.
El resultat d’aquesta recepta explosiva és una gran festa en què cançons i aspersors, danses i mànegues, jocs i aigües de colors, acaben barrejant-se per donar lloc a un espectacle d’aigua i música enèrgic, innovador, participatiu, divertit i ben remullat!

Ja teniu l’entrada pel Bassal Rock, el Superfestival Festival Musicoaquàtic d’Ambäukatunàbia?
  • Format de l'espectacle: Mitjà
  • Espai escènic: Exterior
  • Durada de muntatge: 2
  • Durada de desmuntatge: 1
  • Mides òptimes de l'escenari: 6x8x1
Maria Busquets: Veu i animació.
Víctor Salinas: Veu i Baix.
Josep Miquel Janés: Guitarra.
Magí Canyelles: Veu, saxo, gralla i flautes.
Joan Tresserra: Bateria.
Copyrights © 2014 - Tots els drets reservats.

Warning: mysql_close(): 4 is not a valid MySQL-Link resource in /homepages/31/d525806045/htdocs/fundacioxarxa.cat/espectacle.php on line 341