EL PORC FEROTGE

Agenda » EL PORC FEROTGE
Espectacle
EL PORC FEROTGE
Durada
55
Tipus de públic
Tot el públic
Gènere
Teatre
El temible llop Volteric s’ha instal·lat a Porcland i té atemorits a tots els porquets que hi habiten. El valent porquet Da Vinci anirà en busca de l’ingredient màgic del coratge per portar-lo al seu poble i vèncer al tirà.
El Porc Ferotge és un divertit espectacle d’actors, amb titelles i ombres, on aprenem a relacionar-nos i a conviure, des de l’humor, amb les nostres pors.
“Els valents no són els que no tenen por, sinó els que saben afrontar-la”
El llop tradicionalment ha estat l’element que simbolitzava la por dels homes en referència a qualsevol cosa desconeguda. La por, d’altra banda, ha estat un element negatiu i paralitzador en l’àmbit educatiu: “No facis això o se’t menjarà el llop!”.
Volem trencar aquest estereotip i canviar la manera amb la qual ens relacionem amb la por. De fet, és una eina potent que ens proporciona precaució i alerta, inher ent en qualsevol procés d’aprenentatge davant situacions noves i desconegudes.
L’espectacle ajuda a entendre aquesta emoció en positiu i útililitzar-la com a aliada en el nostre creixement i recerca personal.
  • Format de l'espectacle: Mitjà
  • Espai escènic: Interior
  • Durada de muntatge: 3
  • Durada de desmuntatge: 2
  • Mides òptimes de l'escenari: 9x6x4
Nelo Sebastián , Sergi Pons igual Judit Saula
Copyrights © 2014 - Tots els drets reservats.

Warning: mysql_close(): 4 is not a valid MySQL-Link resource in /homepages/31/d525806045/htdocs/fundacioxarxa.cat/espectacle.php on line 341