LA PETITA CAPMANY

Agenda » LA PETITA CAPMANY
Espectacle
LA PETITA CAPMANY
Companyia
TANAKA TEATRE
Durada
60
Tipus de públic
Infantil
Gènere
Teatre, Titelles

La Maria Aurèlia no entén la feina del seu pare. Aviat descobrirà que el món que coneix està en perill: tot pot desaparèixer. Acompanyada d’en Patufet, entrarà a un univers on personatges del folklore català, l’ajudaran a lluitar contra l’Oblit, a descobrir-se a si mateixa i a millorar la relació amb seu el pare. Un viatge tendre i divertit a través de les tradicions populars per viure una aventura fantàstica i emocionant.

Coincidint amb els 100 anys del naixement de la Maria Aurèlia Capmany (escriptora, activista cultural i pionera del feminisme) i els 150 del naixement del seu pare Aureli Capmany (rondallaire, folklorista i restaurador del patrimoni tradicional) presentem aquesta obra de teatre per a  públic familiar que vol ser un homenatge a la dona compromesa en la lluita per la igualtat de gènere, a l'educació en valors de l’escola republicana i a la grandesa de la cultura popular.

Una coproducció de Tanaka Teatre i la Fundació La Roda.

Espectacle de teatre, titelles, gegants, bestiari i màscares per a tota la família.

Espectacle seleccionat a La Mostra de Teatre Infantil i Juvenil d’Igualada 2019, on ha obtingut el 2n PREMI DEL PÚBLIC al millor espectacle de La Mostra.

Temporada al Teatre Romea.

Millor espectacle familiar dels Premis Barcelona 2020.

  • Format de l'espectacle: Mitjà
  • Espai escènic: Interior
  • Durada de muntatge: 3:00
  • Durada de desmuntatge: 2:00
  • Mides òptimes de l'escenari: 8x6x3,5

Joana Rosell i Ariadna Matas

Copyrights © 2024 - Tots els drets reservats.