LES CROQUETES OBLIDADES

Agenda » LES CROQUETES OBLIDADES
Espectacle
LES CROQUETES OBLIDADES
Companyia
LES BIANCHIS
Durada
60
Tipus de públic
Tot el públic
Gènere
Teatre

La Pepa és una nena vital i amb una gran imaginació que acaba de perdre la seva àvia i està intentant adaptar-se a una nova escola, uns nous amics i una nova ciutat. Enganxada a una manta que l’ajuda a dormir i enfadada amb les seves dues mares perquè no recorden la recepta de les croquetes de l’àvia, la Pepa emprendrà un viatge cap al País del Xim Pum, l’indret màgic on van a parar les coses oblidades. Mentre les seves mares intenten organitzar el comiat de l’àvia i protegir la seva filla de la tristesa que li suposaria assistir a l’enterro, la Pepa passarà emocionants aventures amb els seus nous amics: dues nenes de l’escola, un xumet esbojarrat, una barrufeta xunga, un recepcionista esvalotat i una croqueta gegant, per acabar descobrint... que potser no era tan dolent, trobar a faltar.

El dol per una àvia, el dol per una ciutat, el dol pel gust d’una croqueta, el dol per un record, el dol per un objecte perdut, el dol de fer-se gran. El dol per tot allò que estimem. És bo, sentir-lo? O hi hem de passar de puntetes? Les croquetes oblidades parla de la possibilitat de viure totes les parts de la vida, també les que a vegades ens poden fer mal. Perquè si no travessem aquests paratges, petits i grans podem trobar a faltar algunes de les coses que hi hauríem après.

  • Format de l'espectacle: Mitjà
  • Espai escènic: Interior
  • Durada de muntatge: 4:00
  • Durada de desmuntatge: 1:00
  • Mides òptimes de l'escenari: 10x10x5

Queralt Casasayas, Barbara Roig, Magda Puig/Nuri Santaló

Gemma Martínez, Clara DeRamon, Francesca Vadell

Amb les veus de: 
Anna Barrachina
Dolors Reguant
Emma Polak
Arnau Puig
Aitor Galisteo-Rocher
Vanessa Segura

Copyrights © 2023 - Tots els drets reservats.

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_close() in /homepages/31/d525806045/htdocs/fundacioxarxa.cat/espectacle.php:382 Stack trace: #0 {main} thrown in /homepages/31/d525806045/htdocs/fundacioxarxa.cat/espectacle.php on line 382