LA DIFFERENT ORQUESTRA

Agenda » LA DIFFERENT ORQUESTRA
Espectacle
LA DIFFERENT ORQUESTRA
Durada
60
Tipus de públic
Tot el públic
Gènere
Pallassos, Animació, Multidisciplinar, Espectacle Musical

La Gran Orchestra Internazionale Cucurella, una orquestra de ball de les de tota la vida, perd tots els seus músics just abans del concert.  Com si fossin les rates del Titànic, la majoria de músics i el dos cantants han abandonat el vaixell al darrer moment i a l’hora del bolo només queden el pianista i el trompetista. Què han de fer? Suspendre? Tal com està el pati, no poden abandonar. Hauran de renovar-se o morir. 

 Seran capaços de trobar una solució amb tan poc temps? El carrer està ple d’artistes anònims que es moren de ganes de sortir a escena, però és prudent deixar pujar als escenaris a gent estrafolària, fora de norma, que et pugui revolucionar el públic? Estaran disposats a acceptar a qualsevol estrany que sigui capaç de cantar, ballar i entretenir la gent encara que sigui diferent?  

“La Different Orquestra” és un homenatge a la vida de l’artista, un espectacle de pallassos, un concert en directe amb música d’ara i d'abans, un show amb molt d'humor que demana la interacció del públic, perquè el públic és el que fa diferent l'espectacle. El Show ha de continuar. I si no hi ha artista l’haurem de buscar. Avui pot néixer una nova estrella, i pots ser tu.  Perquè “La Different Orquestra” és una proposta única i irrepetible que veu en la diferència la major de les virtuts i riqueses humanes. Sigues tu mateix, i sigues diferent.

  • Format de l'espectacle: Mitjà
  • Espai escènic: Interior/Exterior
  • Durada de muntatge: 2
  • Durada de desmuntatge: 1
  • Mides òptimes de l'escenari: 8x4

Miki de los Reyes – Clown i instruments
Roger Giménez – teclats i pallasso
Jaume Esteve - trompeta i pallasso

 

Copyrights © 2024 - Tots els drets reservats.