28è Festival Internacional de Titelles de Gavà

28è Festival Internacional de Titelles de Gavà

El Festival Internacional de Titelles de Gavà és un dels certàmens més consolidats d’aquest municipi del Baix Llobregat. De l’11 al 13 de maig s’hi celebrarà la vint-i-vuitena edició amb la presència de 18 companyies que oferiran més d’una trentena d’espectacles gratuïts arreu de la ciutat. Podeu consultar-ne tota la programació a la web del festival. També tens el programa de mà.

Festivals de final d'abril

Festivals de final d'abril

Aquest cap de setmana, tenim dos festivals ben joves que acabaran de posar l'accent artístic al mes d'abril. El Fes+Chapeau que es fa a Sant Pere de Ribes fins dimarts 1 de maig i el Festival de Màgia de Torredembarra que durarà fins diumenge. El primer arriba a la 5a edició i el de màgia a la 2a.

9a Marató de Contes amb Xarxa Corbera

9a Marató de Contes amb Xarxa Corbera

Durant la primera part de la Marató​, podrem veure com els participants llegeixen, interpreten, canten, o escenifiquen... un breu conte INFANTIL!  A les 19 h hi haurà berenar, i tot seguit l'espectacle d'humor i pallassos de la Companyia Germans Palom que es titula "UN SANT JORDI DE NASSOS". Enguany la Marató  es ​ solidaritza amb CORBERA VOLUNTÀRIA 

Dia mundial Teatre Infantil i Juvenil 2018

Dia mundial Teatre Infantil i Juvenil 2018

El dimarts 20 de març de 2018 és el dia mundial del Teatre Infantil i Juvenil. Amb el lema PORTA UN NEN AL TEATRE, l'Associació ASSITEJ anualment des del 2012, sensibilititza la població de tot el món amb un missatge i un vídeo per defensar els drets artístics, culturals i educatius d'infants i joves. Des de la Fundació ens sumen aquest dia llegint el missatge oficial en els espectacles programats durant els dos caps de setmana entremig del 20 de març.

El Centre de Titelles de Lleida, premi nacional de Cultura 2018

El Centre de Titelles de Lleida, premi nacional de Cultura 2018

Des de la Fundació Xarxa felicitem la gran tasca i trajectòria del Centre de Titelles de Lleida que acaba de rebre un dels Premis Nacionals de Cultura 2018 que atorga el Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CoNCA). Els guardonats rebran el premi el proper 29 de juny al Teatre Zorrilla de Badalona.

9è Festival de Titelles de Barcelona al Poble Espanyol

9è Festival de Titelles de Barcelona al Poble Espanyol

Marionetes txeques, de guant, de taula, de fil, de tija, muppets i ombres  xineses tornaran a omplir de vida i màgia el Poble Espanyol el 17 i 18 de març a la 9a edició del Festival de Titelles de Barcelona. Enguany aplegarà 16 companyies que representaran 16 espectacles diferents en més de 70 funcions.

4a edició de l'Espai de Carrer

4a edició de l'Espai de Carrer

Diversos grups Xarxa hem participat a l' Espai de Carrer, organitzat per 4a vegada al Cubic de Viladecans. Tot i la nevada la majoria de companyies van poder presentar els 20 minuts de la seva proposta. La jornada va ser presentada per la Cristina i en Jordi de Campi qui Pugui Teatre que van elogiar i valorar les arts de carrer, tant necessàries al nostre país.

Una setmana d'espectacles amb FETEN a Gijón

Una setmana d'espectacles amb FETEN a Gijón

Des de la Fundació Xarxa hem seguit les diferents activitats i espectacles que s'han realitzat dins FETEN del 18 al 23 de febrer de 2018. A més a més de visionar diferents esectacles, hem participat als II Encuentros rápidos i assistit al Encuentro Internacional i a la presentació de la Mostra d'Igualada.

Xarxa Igualada celebra 40 anys

Xarxa Igualada celebra 40 anys

El cap de setmana del 17 i 18 de febrer Xarxa Igualada ha celebrat els seus 40 anys d'història amb varis concerts, espectacles, projeccions i activitats. Va començar essent grup Rialles i és el que va impulsar la Mostra d'Igualda l'any 1990.