El 13è Festival Internacional de Teatre Infantil i Juvenil de Cerdanyola del Vallès FIT Festival 2023, conclou amb gran èxit

 

 Vista previa de imagen

El passat cap de setmana del 22, 23 i 24 de setembre es va celebrar la 13ena edició de Festival Internacional de Teatre Infantil i Juvenil de Cerdanyola organitzat pel Grup Xarxa Cerdanyola. Durant aquest esdeveniment, hem tingut l’oportunitat de gaudir dels espectacles de 17 companyies, amb gran varietat de gèneres, tècniques teatrals i de gran qualitat, que ens han convidat a volar per un món fantàstic, màgic i fins i tot a vegades absurd. El festival ha captivat a grans i petits, oferint moments de riures, diversió i emocions.

Des de la Fundació La Xarxa volem felicitar el Grup Xarxa Cerdanyola per continuar fomentant la cultura i les arts escèniques per a un públic familiar al seu municipi. A més, volem expressar el nostre agraïment a tots els assistents, artistes, persones tant col·laboradores com voluntàries que han contribuït a fer d'aquest esdeveniment un gran èxit.

Esperem retrobar-nos en properes edicions del Festival Internacional de Titelles de Gavà!

Terrassa, 25/09/2023