GAVÀ ARRIBA A LA 25A EDICIÓ DEL FESTIVAL DE TITELLES

El segon cap de setmana de maig, Gavà va tenir una nova citat amb l’univers titellaire. El Festival Internacional de Titelles arribà enguany a la 25a edició amb 17 companyies de Catalunya, Illes Balears, País Valencià, Andalucía-Uruguai-Brasil, Itàlia, Navarra i Mali-Anglaterra que van oferir 32 espectacles, tots ells gratuïts, en diferents espais de la ciutat, si bé el centre neuràlgic del certamen va tornar a ser el Parc de la Torre Lluc i els seus voltants. En total van ser 10 els escenaris que van lluir durant el festival, i com a novetat es va afegir l’espai del Casal Torre Lluc.

El Festival, organitzat per l’Ajuntament de Gavà sota la direcció artística de la Fundació Xarxa, va celebrar una edició molt especial: la 25a. Va ser el 20 i 21 d’abril de 1991 quan es va celebrar la primera edició d’un certamen que ha assolit una projecció internacional,

En aquella ocasió es van instal•lar dos escenaris a la Torre Lluc on es van representar sis espectacles adreçats al públic infantil, mentre que un setè, per al públic adult, es va escenificar al Centre Cultural. Aleshores van ser més de 3.000 infants i adults que van assistir a les representacions, unes xifres que any rere any han anat creixent fins a passar dels 7.000 espectadors i convertint-se així amb el punt de referència en el circuit internacional d’aquest tipus d’espectacles. Un Festival que, amb el pas dels anys, ha ampliat els escenaris i ha incorporat exposicions, tallers, mercats artesanals, debats i altres propostes per gaudir en família.