Una tona de màgia il·lusiona els grups Xarxa

Una tona de màgia il·lusiona els grups Xarxa

Aquest primer cap de setmana també ha estat la 2a edició d'Una Tona de màgia. Un novell festival ple d'espectacles i gales de màgia que ha sorprés els grups Xarxa que hi han anat.

A més a més del cap d'Àrea d'Espectacles de la Fundació Xarxa, els grups Xarxa de Mollerusa, Sant Feliu de Llobregat i Mataró han pogut descobrir diferents espectacles de màgia i gaudit de diferents gales amb mags nacionals.

Des de divendres i durant tot el cap de setmana, Tona s'ha convertit en la seu de la màgia per uns dies. L'edició d'aquest any ha tingut molta varietat de programació i per a tots els públics, apostant sempre per la qualitat de la màgia i també, per poder ensenyar diferents maneres possibles d'executar aquest art.

El festival acomiada la seva segona edició amb un èxit rotund de participació i millorant el nombre d'assistència respecte a la primera edició. A poc a poc s'està convertint en un festival de referència tant al món de la màgia com a escala de festival internacional, per portar a mags internacionals però també a mags locals. Jordi Pota, organitzador d'Una Tona de Màgia fa una valoració molt positiva del Festival d'enguany:

"Estem molt contents de com ha anat la segona edició d'Una Tona de Màgia. El Festival només té dos anys de vida i ja ha aconseguit consolidar-se amb artistes de gran nivell i amb èxit de públic. Aquest cap de setmana han vingut persones de totes les edats d'arreu de Catalunya i tothom ha quedat molt content. Tot això ha estat gràcies a l'equip de coordinadors i voluntaris que s'han implicat molt en el Festival. També a l'Ajuntament, als patrocinadors i als comerços i poble de Tona per creure en el projecte".


Jordi Pota, director del festival amb Joan Lorenzo, cap d'àrea d'Espectacles de la Fundació Xarxa.