Participem a la 15a FIET

Del 19 al 22 d'octubre Vilafranca de Bonany va acollir més de 60 espectacles en la 15a edició de la fira de teatre infantil i juvenil de les Illes Balears, la FIET. La Fundació Xarxa hi ha estat present gaudir de les diferents propostes interiors i exteriors i compartint moments amb diferents companyies i programadors.

En la presentació de la Fira, repassant la trajectòria d'aquests 16 anys, Jaume Gomila, president de Sa Xerxa, destaca "que l'acte teatral és connectar, compartir històries i sentiments a través de l'art posat en escena. És donar sentit a aquell instant únic en la vida dels artistes i del públic. Ara, sabem que per ser espectadors només cal tenir capacitat de sorprendre's. De veure un món on cada moment i cada dia són nous. Com per l'actor, per a qui cada funció s'assembla molt a l'alter però sempre és diferent."

La Fira de teatre infantil i juvenil de les Illes Balears (FIET) és l’esdeveniment més important de Balears pel que fa al teatre per a tots els públics especialment adreçat al públic familiar. Durant una setmana a l’any Vilafranca de Bonany es converteix en seu del millor teatre infantil i juvenil i en un mercat d’arts escèniques amb rellevància a nivell local, estatal i internacional.

Un dels seus objectius clars és la promoció de les arts escèniques fetes a les illes però també és un espai de reflexió, i d’intercanvi. Impulsant el naixement de nous projectes i les sinergies que involucren la indústria cultural pròpia –tant aquella que representa les arrels del poble, la seva tradició, com la més innovadora i d’avantguarda que, tanmateix, beu d’aquesta tradició– amb projectes internacionals.