4246 alumnes gaudeixen de l'Escola va de Bolo aquest curs

Aquesta setmana han començat les 19 funcions programades de 8 espectacles diferents que es duran a terme aquest curs amb el programa l'Escola va de Bolo. Aquestes representacions faran que 4246 escolars dels 5 municipis inscrits del Baix Llobregat gaudeixin de teatre, música, titelles i clown en horari lectiu.

Aquest curs les funcions escolars es faran durant aquest segon trimestre i part del tercer.
Les companyies escollides per aquesta temporada han estat Pentina el gat, Inspira Teatre, De Paper, Produccions essencials, Pissarra, La Pera Llimonera, La Bleda i December Quintet.

Els més de 4000 infants de Corbera, El Prat, Gavà, Begues i Torrelles de Llobregat sortiran de l'escola amb els seus mestres per anar a les sales teatrals La Diadema, Teatre Modern, Auditori Cèntric, Espai Maragall, Centre Cívic El Roure i l'Ateneu Torrellenc de les seves poblacions per gaudir de les diferents propostes escèniques professionals en viu i en directe.

L'escola va de Bolo és un programa de la Fundació Xarxa que ofereix espectacles professionals de diferents disciplines escèniques als alumnes d'Educació Infantil, Primària i Secundària de les escoles de la comarca del Baix Llobregat.

Aquest programa compta amb la col·laboració del vostre Ajuntament i del programa ANEM AL TEATRE de la Diputació de Barcelona.

Els objectius del programa són:

  • Sensibilitzar la població infantil i juvenil envers les arts escèniques i totes les disciplines que les componen.
  • Formar espectadors i crear nous públics de les arts escèniques.
  • Donar suport a les polítiques educatives i culturals municipals.
  • Contribuir a l'equilibri del territori quant a l'oferta cultural i artística per a la població infantil i juvenil.