El Mag Stigman, del nostre catàleg d’espectacles, guardonat als Premis Teatre Barcelona

La V edició dels Premis Teatre Barcelona, reconeix els treballs més aplaudits i valorats pel públic que van passar per la cartellera durant la temporada 2021-2022.

Algunes de les companyies nominades van estar: Teatre al Detall, La Baldufa, Víctor Borràs de Teatre Nu i Mag Stigman. Tots ells formen part del catàleg de La Xarxa.

Un dels guardonats ha estat el Mag Stigman, al “Millor Espectacle de Màgia” per “Més que màgia”, un espectacle que va estar en cartellera al Teatre Apolo de Barcelona.

Stigman forma part del catàleg de La Xarxa amb l’espectacle “El Circ dels Impossibles” i l’espectacle guardonat als Premis Teatre Barcelona “Més que màgia”. Espectacles 100% dinàmics, plens de bon rotllo, colorisme, i participació activa del públic. Més informació sobre aquests dos espectacles: “Circ dels impossibles” “Mes que màgia”

Les propostes guanyadores dels Premis Teatre Barcelona han estat ‘L’Oreneta’ de Guillem Clua, com a ‘Millor Espectacle’ i ‘Millor Autoria Original’, i el musical ‘Guillermotta’. També cal destacar el triomf del teatre de proximitat, de sales de menys de 200 localitats. En aquesta categoria, Julio Manrique ha rebut el premi a la “Millor Direcció” pel muntatge “Animal negre tristesa”, l’espectacle més vist de la darrera temporada.

Altres espectacles amb premis han estat “La filla del mar”, a la categoria de “Millor Espectacle Musical”; “Opening night”, com a “Millor Espectacle de Dansa”; Harakiri, “Millor Espectacle d’Escena Híbrida” i “Bye bye monstre”, “Millor Espectacle familiar”.

Des de la Fundació Xarxa felicitem els guanyadors d’aquesta edició dels Premis Teatre Barcelona i a tots els que fan possible que les nostres cartelleres estiguin plenes d’espectacles per viure i gaudir de la cultura.