Reunió patronat amb trobada xarxera 2024

Una assemblea obligada que no s’hauria de perdre mai.

Així subtitularíem la Reunió anual de Patronat amb trobada xarxera d’aquest 2024. El passat dissabte 16 de març, Guissona ens va obrir les portes de l’Ateneu per celebrar un dels actes més importants a la Fundació Xarxa, la Reunió de Patronat amb trobada xarxera. 

Ateneu Guissona

Durant la reunió vam rendir comptes de l'any 2023. Vam presentar i aprovar les accions per al 2024 i vam organitzar una taula rodona. Un debat per escoltar-nos i parlar sobre la captació de nous col·laboradors i de públic i d’emfatitzar sobre la importància del voluntariat amb un bon pla de relleu.  

També mencionem la nova incorporació d’Ainhoa León Roig com a responsable de l’àrea de comunicació. Gràcies! I gràcies a Alba Roig, per la feina ben feta. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tot això al cor de l’Ateneu però i fora? A l’exterior vam poder gaudir dels Jocs de fusta de Festa i Fusta i de l’espectacle On, Com, Aigua? de Cia. Natalia Quintana. Les risses, el bon ambient, la familiaritat i les ganes de teatre hi eren presents.  

 

Tant de xarrar va donar peu a un bon dinar xarxero i de retrobaments físics que tanta falta fan!!!  I de postres... Tarda xaxera amb l’espectacle El cargol i l’herba de poniol a càrrec de la companyia Sgratta.  

Agrair de tot cor al Grup Xarxa de Guissona per l’acollida i el bon tracte i esperem l’any que ve a ser-hi més. Mil gràcies a tothom!  

 

Terrassa, 19 de març de 2024.