Presentació del 33è FIT GAVÀ 2024

"La màgia dels titelles torna a Gavà del 10 al 12 de maig [...] Convertint-lo en un esdeveniment que es transmet i es viu de generació en generació." Gemma Badia

Així descriu el Festival l'alcaldessa de Gavà, Gemma Badia. Des de la Fundació Xarxa, agraïm el gest de valorar tota la feina que hi ha darrere. I així iniciem el comunicat de presentació d'espectacles d'aquesta nova edició. 
 
Pocs dies abans del tret de sortida, FIT Gavà compta amb un total de 13 companyies: 8 catalanes, 3 estatals (País Valencià, Madrid i Múrcia) i 2 d'internacionals (França i Txèquia) participaran en el Festival d'enguany, on es podran veure 12 propostes teatrals, amb un total de 27 funcions en els 8 espais escènics adequats, a més de carrers i places de la ciutat. Voleu saber quins espectacles??? Consulteu la pàgina web. 
 
El dissabte hi haurà un taller de construcció de vestits per en Roc i la Mina en el Parc de la Torre Lluc. Ho acompanyarà una gran instal·lació interactiva, en la que dissabte i diumenge tota la família podrà fer teatre amb titelles per ells mateixos. Amb cercaviles i animació a càrrec de grups gavanencs. 
 
A més a més, recordem que tots els espectacles són gratuïts i en cas de pluja, es procurarà utilitzar espais alternatius. Tampoc oblideu de seguir el Festival a través del web i a les XXSS: Facebook, Instagram i Twitter
 
Finalment, ens agradaria donar les gràcies a l'Ajuntament i la Xarxa Gavà, els organitzadors de l'esdeveniment que, davant les dificultats econòmiques, conflictes bèl·lics i geopolítics de l'entorn, han aconseguit organitzar-ho i, un any més, fer realitat un Festival inclusiu i solidari que hi creu amb la màgia del Teatre de Titelles i Objectes. Gràcies de nou!!! 

Terrassa, 6 de maig de 2024.