GIRAMÀGIC

Contacte
Rosa Pino
Mail
rosa@giramagic.com
Telèfon
629611724
Població
Breda

La companyia GIRAMAGIC neix l’any 2012 de la mà de Joana Rhein i Miquel Crespi amb l’espectacle ‘Desireé’, l’autobiografia poètica de la Joana.



El 2015 estrenen a Bogotà (Colòmbia) ‘La vida es un milagro’ espectacle itinerant, divertit i provocador, un projecte social en una zona de conflicte.



D’aquesta experiència creen l’organització ‘Màgia pel Món’ amb ganes de treballar la màgia com eina de transformació social. La pròxima parada va estar a Etiòpia amb l’ONG Pallassos sense Fronteres, 15 dies als camps de refugiats somalis on neix l’espectacle infantil ‘Waka Waka’



L’any 2018 creen l’espectacle de sala infantil i familiar ‘Hai, la pescadora de somnis’, Drac d’or al millor espectacle infantil de la Fira de titelles de Lleida 2019, nominada als Premis MAX 2020 com espectacle Infantil i Juvenil i seleccionada a FETEN 2019 i la MOSTRA d’Igualada 2020. El 2021 han versionat el seu espectacle de sala en un espectacle de carrer ‘HAI i el peix daurat’, espectacle ideal per a espais singulars, tant naturals com arquitectònics.



D’ençà que aquests dos artistes aventurers i inquiets, amb moltes ganes de crear i compartir, es coneixen, comencen junts l’aventura d’explorar el potencial teatral i poètic de la màgia.


Copyrights © 2024 - Tots els drets reservats.