Circuit Estable

La programació estable de la Fundació Xarxa, a través dels diferents grups locals, és la principal activitat de la Xarxa. Així mateix, els grups també organitzen altres activitats de caire cultural, com ara mostres de teatre, fires i festivals i col·laboracions amb les festes majors locals.

Cada població xarxa organitza la seva temporada estable de teatre per a infants i famílies. El nombre de funcions i els espectacles programats s’organitzen de manera autònoma a cada població xarxa. La temporada sol coincidir amb el curs escolar, i la periodicitat de les funcions dependrà del grup i de les característiques de la població, així com la disposició del teatre o sala per exhibir els espectacles.

Actualment la Fundació Xarxa està composada per 51 grups locals repartits en 24 comarques del territori català. El col·lectiu de voluntaris ascendeix al mig miler de persones aproximadament. Gent compromesa amb la cultura que dediquen les seves hores lliures, esforç i il·lusió a atansar el teatre als infants i a les famílies, i fomentar d’aquesta manera, la creació de nous públics de la cultura.

Copyrights © 2021 - Tots els drets reservats.