NINGÚ ET VA DIR QUE FOS FÀCIL

Agenda » NINGÚ ET VA DIR QUE FOS FÀCIL
Espectacle
NINGÚ ET VA DIR QUE FOS FÀCIL
Durada
75
Tipus de públic
Joves
Gènere
Teatre Musical
L'adolescència es converteix en el tema d'una peça de teatre musical de ritme trepidant que transforma el pas de la infantesa a la joventut, en una aventura apta per als qui són adults i per als qui estan a punt de ser-ho.
Un vagó de metro. Cinc adolescents comencen en solitari un viatge que serà clau per a ells. No es coneixen de res. Potser s’han creuat alguna vegada i no recorden les seves cares o fins i tot, potser, van anar junts a l’escola quan eren petits i la memòria els està jugant
una mala passada. El viatge serà llarg i la descoberta d’ells mateixos els omplirà el camí d’obstacles, pors i angoixes. Segur que trobaran companys de viatge i l’acceptació d’aquests jugarà un paper decisiu canviant la direcció del seu futur.
Un vagó de metro. Comença el recorregut. La seva destinació és l’edat adulta i arribar-hi es convertirà en l’aventura més gran de les seves vides.
  • Format de l'espectacle: Mitjà
  • Espai escènic: Interior
  • Durada de muntatge: 4
  • Durada de desmuntatge: 1
  • Mides òptimes de l'escenari: 9x6x5
Júlia Bonjoch, Cristina Dotras, Pol Forment, Pablo Capuz, Pau Oliver, Marc Miramunt
Copyrights © 2014 - Tots els drets reservats.

Warning: mysql_close(): 4 is not a valid MySQL-Link resource in /homepages/31/d525806045/htdocs/fundacioxarxa.cat/espectacle.php on line 341