PETER PAN

Agenda » PETER PAN
Espectacle
PETER PAN
Durada
60
Tipus de públic
Tot el públic
Gènere
Dansa

La Joana i la Wendy viuen amb el seu pare, a qui li encanta explicar històries i deixar volar la imaginació. La més gran de les dues germanes, la Wendy, ja no vol participar dels jocs, ni de les fantasies, ni les bromes amb el seu pare i la seva germana perquè considera que ja és massa gran per continuar fent aquestes coses.

El que no sap la Wendy és que una petita fada juganera entrarà volant aquella mateixa nit per la seva finestra i portarà amb ella el seu amic Peter Pan, un nen etern que la convidarà a conèixer el País de Mai Més. Volaran i coneixeran les Sirenes, els Nens Perduts, els Pirates, i fins i tot, un Cocodril “bailongu”!

La Wendy obrirà la seva ment, deixarà anar els prejudicis, redescobrirà la fantasia, la il·lusió, la capacitat de sorpresa i l’amistat. Entendrà que no hi ha res establert, que sempre hi ha temps pel joc, i que ningú ha d’encaixar en un motlle pre fixat que defineixi el que ha de ser o deixar de ser. Tothom té el dret a descobrir-ho i desenvolupar-se com vulgui.

A la vegada s’aproparà també a la gestió dels sentiments d’amor, llibertat, gelosia, venjança, la diversió, el perdó, la tristesa, la solidaritat, la col·laboració, l’enyorança i el sentit de l’humor que no han de marxar mai malgrat l’edat ni el pas del temps.

L’amistat d’en Peter i la Wendy no es trencarà mai, com un record del nen interior que tots portem a dintre. Tot això vehiculat pel llenguatge universal del cos, de la música, de la il·luminació i de la dansa .

  • Format de l'espectacle: Mitjà
  • Espai escènic: Interior
  • Durada de muntatge: 3:00
  • Durada de desmuntatge: 1:00
  • Mides òptimes de l'escenari: 8x10

Alejandra Ubilla

Julian Rico

Ricard Argemí

Sara Colina

I La jove companyia de Sa Nau Dansa

Copyrights © 2024 - Tots els drets reservats.