MOBIL

Agenda » MOBIL
Espectacle
MOBIL
Durada
50
Tipus de públic
Tot el públic
Gènere
Teatre, Circ, Altres
Barreja de fragilitat, desequilibri i tensió, aquesta és la història d'un home senzill que ve a mostrar i compartir el seu últim gran enginy. Una màquina complexa realitzada en un 90% amb materials reciclats, plena de diferents mecanismes que reaccionen en cadena i que generen diferents sons i ritmes que creen un ambient d'expectació entre el públic, a més de múltiples i diverses situacions en escena.
L'interès pel ritme, els malabars i el moviment, és la base i punt de partida d'aquest treball. Un espectacle de circ-teatre d'objectes íntim i sense text on l'actor-malabarista desenvolupa l'especialitat de pilotes de pot, viatjant a través d'un personatge una mica excèntric, molt juganer i tendre que, interactuant amb l'escenografia viva i activa que el mateix ha inventat i construït, i que posa a la seva disposició els elements amb els quals fa malabars, ens introdueix en un món on imaginació, joc i precisió van de la mà. Un món on perdre segueix sent la millor manera de trobar-se.
  • Format de l'espectacle: Mitjà
  • Espai escènic: Interior
  • Durada de muntatge: 8
  • Durada de desmuntatge: 3
  • Mides òptimes de l'escenari: 7x8x6
Jose Luis Ruiz (El belga)
Copyrights © 2014 - Tots els drets reservats.

Warning: mysql_close(): 4 is not a valid MySQL-Link resource in /homepages/31/d525806045/htdocs/fundacioxarxa.cat/espectacle.php on line 341